Tak například Superman a motýl Emanuel, nebo Aragorn s včelkou Májou. Prostě a jednoduše, byly tu k vidění spousty známých i neznámých televizních postav, televizních pořadů a kanálů. Atmosféra byla báječná.

Na začátku nás přivítali Monča s Kubou, kteří nás provázeli celým večerem, pokaždé nějakým vtipným a zajímavým vstupem. Tradične i bohoslovci si pro nás připravili překvapení ve formě krátké scénky na téma "Otázky Václava Moravce", ve které se vesele dotkli různých ožehavých témat. Chvíli po nich celý sál upřel svou pozornost na pány z Hradu, kteří i letos rozesmáli celý klub svou scénkou z nemocničního prostředí, při které sami diváci mohli rozhodovat, jak se bude děj vyvíjet. Na půlnoční přípitek světlemodrou tekutinou navazovala společná modlitba u řeky s otcem Petrem, kde jsme také vypustili láhev, nesoucí naše prosby. U řeky pak následovalo další překvapení, tentokrát ve formě ohnivé show, která bylá velmi působivá a zahřála nejen u srdce.

Po všech kulturních vložkách jsme pak ještě dlouho do noci tancovali a bavili se u výborné hudby, kterou letos opět pouštěl DJ Chosé.

Byla to pecka, díky moc za skvělý silvestr!

 

P.S.: Tajně doufám, že se supermanem dáme ještě někdy slovo... :)

Jan Vícha